Meksikolaiset vanukkaat

Annokset 4

1 dl ruokokidesokeria (vuokiin)
5 dl maitoa tai kookosmaitoa
1 dl SAM Kesäkukka juoksevaa hunajaa
6 kananmunan keltuaista

Voitele neljä leivosvuokaa öljyllä ja nosta ne uunipannun pohjalle. Sulata ja ruskista sokeri kattilassa. Jaa sokeri vuokien pohjalle. Kiehauta ja jäähdytä maito ja lisää juokseva hunaja sekä sekoitetut keltuaiset. Älä vatkaa seosta. Kaada seos vuokiin ja lisää uunipannulle niin paljon vettä, että se ulottuu vuokien puoleen väliin. Peitä uunipannu foliolla ja kypsennä uunin keskiosassa n. 40 minuuttia 200 asteessa. Jäähdytä vanukkaat ja kumoa varovasti lautaselle. Valuta päälle hunajaa ja koristele esim. mango- tai persikkasoseella.