Meksikolainen avocadodippi

Ainekset

2 kypsää avokadoa
1 pieni punasipuli
1 punaista chiliä
1 dl tuoretta korianteria
½ limen mehu
½ tl suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 tomaatti
4 -6 rkl SAM Kesäkukka juoksevaa hunajaa

Valmistus

  1. Halkaise avokado pitkittäin, poista kivi ja kaavi lusikaa apuna käyttäen avokadon liha ja leikkaa veitsellä pieniksi kuutioiksi tai soseuta haarukalla, jos avokado on riittävän kypsä.
  2. Kuutio sipuli, hienonna korianteri ja chili. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria. Lisää lopuksi Meksikon vuoristohunaja ja anna dipin tekeytyä jääkaapissa tunti ennen tarjoilua.
  3. Lisää Meksikon vuoristohunajaa jos dippi maistuu liian voimakkaalta.