Hunajaiset valkosuklaa-macadamiakakkuset

Leivo ihanat valkosuklaa-macadamiakakkuset ja tarjoa vaikkapa ystävänpäivänä.

10 isoa tai 20 pientä

NÄITÄ TARVITSET:

75 g voita tai margariinia
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
¾ dl Hunajainen Sam Vuoristohunajaa Alpeilta
75 g valkosuklaata
1 dl macadamiapähkinöitä rouheena
1 ½ dl maitoa

VALMISTUS:

Sulata voi tai margariini. Mittaa joukkoon vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja vuoristohunaja. Leikkaa veitsellä valkosuklaa ja madacamiapähkinät karkeaksi rouheeksi. Lisää ne muiden ainesten joukkoon yhdessä maidon kanssa. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Lisää tarvittaessa vehnäjauhoja, mikäli taikina on liian löysää.

Taputtele taikinasta isoja kakkusia leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja litistä hieman. Paista 200-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.

Nauti hunajateen kanssa!