Hunajainen joulukakku

200g margariinia tai voita
2dl sokeria
3 munaa
2rkl SAM Kesäkukka juoksevaa hunajaa
1dl Marianne murskaa
1dl kermaa tai maitoa
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta

  1. Voitele vuoka
  2. Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi, lisää munat yksi kerrallaan.
  3. Lisää joukkoon hunaja, leivin-vehnäjauhoseos sekä kerma.
  4. Lisää lopuksi joukkoon Marianne murska.
  5. Kaada seos voideltuun vuokaan ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa noin tunti.

Appelsiinikuorrutteella saat kakusta vieläkin herkullisemman.

2dl maustamatonta tuorejuustoa
1dl appelsiinimehua
2dl tomusokeria

  1. Sekoita ainekset keskenään kulhossa ja kaada valmis seos kakun päälle.
  2. Ripottele pinnalle suklaalastuja.