SAM Kesäkukka Reilun Kaupan hunaja 250g

SAM Kesäkukka Reilun kaupan hunaja on luonnollisesti juokseva hunaja, joka on maultaan ja väriltään suhteellisen voimakas, mutta kuitenkin tasapainoinen. Monikukkahunaja sopii hyvin moniin eri käyttötarkoituksiin.

SAM Kesäkukka Reilun kaupan Hunaja eli ensimmäisiä Reilun kaupan tuotteita Suomessa. Siksi nykyinen 250 gramman pullomme on lähes synonyymi Reilun kaupan hunajalle. Perustajamme Kari Koivulehdon ja hänen vaimonsa Leena Koivulehdon ajatus tehdä kauppaa perheeltä perheelle innosti yrityksemme jo varhain mukaan Reilun kaupan liikkeeseen.

Kaapissa tuote säilyy pitkään juoksevana, kunhan huoneessa on riittävän lämmin, noin 24 astetta. Jos hunaja alkaa kiteytyä, voit sulattaa kiteet laittamalla pullon lämpimään vesihauteeseen. Tämä juokseva hunaja valikoidaan Etelä- ja Väli-Amerikasta.

Reilun kaupan hunajat

Reilun kaupan tuotteet saapuivat Suomeen vuosituhannen vaihteessa. Reilun kaupan hunajamme tulevat pääosin Guatemalasta, Argentiinasta ja Meksikosta. Hunajainen SAM sai Suomessa kolmantena käyttöönsä Reilun kaupan tunnuksen. Siitä lähtien yrityksemme on tukenut vahvasti Reilua kauppaa. Haluamme parantaa perhetuottajien ja työntekijöiden elinoloja ja edesauttaa ympäristön hyvinvointia. Reilun kaupan merkki on takuu siitä, että tuote on sertifioitu kansainvälisten kriteerien mukaan.

www.reilukauppa.fi