SAM Kesäkukka juokseva hunaja 500g

SAM Kesäkukka 500g- hunajapullo on antanut suomalaiseen hunajakulttuuriin unohtumattoman leimansa. Suomen ensimmäisenä hunajapullona se nosti hunajankäytön uudelle tasolle ja vakiinnutti juoksevan hunajan aseman suomalaisten keittiöissä.

Alaspäin seisova pullo on helppokäyttöinen ja innostaa hunajan käyttämiseen niin kokkauksessa kuin leivonnassa. Hunajan valumista säätelevä tippalukko-membraani on keksintö, joka vuosia myöhemmin yleisti muihinkin elintarvikkeisiin. Suomen ensimmäinen hunajapullo on edelleen Suomen rakastetuin.

Kaapissa tuote säilyy pitkään juoksevana, kunhan huoneessa on riittävän lämmin, noin 24 astetta. Jos hunaja alkaa kiteytyä, voit sulattaa kiteet laittamalla pullon lämpimään vesihauteeseen. Tämä juokseva hunaja valikoidaan Etelä- ja Väli-Amerikasta sekä Euroopasta.

Kesäkukka-hunajat

SAM Kesäkukka Juokseva Hunaja kerätään maailman parhaimpien satoalueiden kukilta – sieltä missä aurinko kulloinkin paistaa.

SAM Kesäkukka Hunajan maku, väri ja luonnollinen juoksevuus tulevat kukista, joista mehiläiset ovat meden keränneet. Mehiläishoitajan taitava käsittely säilyttää tämän luonnontuotteen ominaisuudet.