SAM Aroma Deli Hunaja&Inkivääri 160g

SAM Aroma Deli Hunaja&Inkivääri on luonnollinen yhdistelmä puhdasta hunajaa ja vahvaa inkivääriä. Lisää kylmään veteen pirteäksi urheilujuomaksi tai kuumaan veteen talviseksi terveysjuomaksi. Hunaja & Inkivääri toimii hyvin erilaisten juustojen kanssa sekä leivonnassa, muun muassa kakuissa, kekseissä ja muffineissa. Se maustaa myös wokit ja padat, vihannekset ja kanat! Jos kaipaat helposti hyvää ja terveellistä, lisää suoraan rahkan päälle ja nauti!

Kaapissa tuote säilyy pitkään juoksevana, kunhan huoneessa on riittävän lämmin, noin 24 astetta. Jos Hunaja&Inkivääri alkaa kiteytyä, voit sulattaa kiteet laittamalla purkin lämpimään vesihauteeseen. Tähän juokseva hunaja valikoidaan Euroopasta.

Aroma Deli hunajat

SAM Aroma Deli-sarjan maustetuissa hunajissa yhdistyvät luonnon hunaja sekä aromikas inkivääri ja vahva chili. Nämä purkit ovat täynnä aitoa makua ja puhdasta hunajaa, jossa vitamiinit, mineraalit ja entsyymit ovat tallella. Lopputuloksena on kaksi klassista makuyhdistelmää, joissa makeus ja mausteisuus kohtaavat uusina hunajamausteina.

Yhdistele rohkeasti, hengitä syvään ja anna palaa!